Over Kremer & Partners

Professioneel in verzekeringen

Iedereen neemt risico’s en loopt risico’s. Verzekeringen kunnen ons beschermen tegen de vervelende gevolgen als er iets misgaat. Maar waar te beginnen? Wat moeten we verzekeren en voor welk bedrag? En wat zijn zoal de kosten? 

Goed verzekeren is een kunst; een kunst die Kremer & Partners tot in de finesses beheerst. Op al uw vragen kan Kremer & Partners u adviseren, zodat u precies die verzekeringen afsluit die u nodig heeft, zonder daarvoor te veel te betalen. 

Kremer & Partners is een middelgroot kantoor in Aalten waar deskundigheid, persoonlijk advies, goede service en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze adviseurs hebben allemaal grote vakkennis en jarenlange ervaring. Omdat al onze adviseurs een eigen specialisme hebben, kan Kremer & Partners bij praktisch elke verzekeringskwestie een oplossing aanreiken. 

Professioneel in financiële dienstverlening

De financiële wereld is de laatste jaren steeds ingewikkelder geworden. Het is dan ook prettig dat u al uw financiële- en verzekeringszaken aan één adviseur op dat gebied kunt overlaten. Zo’n adviseur is Kremer & Partners. Wij zijn een allround en onafhankelijk financieel dienstverlener, die zowel particulieren als bedrijven uiterst professionele ondersteuning biedt op het gebied van pensioenen, makelaardij, hypotheken, sparen, beleggen en financiële planning. 

RegioBank

Uw idee van een bank. De RegioBank is een kantoor, waar u te woord wordt gestaan door iemand die u kent. Dat praat wat makkelijker. En dat lijkt ons heel belangrijk, want het gaat tenslotte om privézaken als lenen, een hypotheek, sparen, betalen, beleggen, verzekeren, kortom alles wat te maken heeft met geld. Uw geld. 

Wij stellen het belang van onze cliënten voorop en doen er alles aan om onze dienstvelening op een hoog niveau te houden. De RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken. Wij bieden de professionaliteit van een grote bank en de persoonlijke dienstverlening van een kleine bank. Verspreid over Nederland heeft de RegioBank op dit moment zo'n 550 kantoren. 

Onafhankelijke begeleiding

Op welk gebied u ons ook inzet, u kunt ervan op aan dat u een onafhankelijk advies krijgt. Doordat wij zaken doen met een groot aantal verzekeraars en geldverstrekkers bieden wij u de garantie dat u het juiste product krijgt. Een product dat voldoet aan uw wensen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.