Doelen bereiken door slim financieel advies

Iedereen wil het beste uit het leven halen en zijn of haar persoonlijke doelen realiseren. Hoe de verzekeringen, hypotheek en pensioen van jezelf of binnen uw bedrijf zijn geregeld, draagt in grote mate bij aan het bereiken van deze doelen. Veel mensen zijn zich hier niet goed van bewust.

Uw doelen als onze focus

Ons dagelijks werk is financieel advies geven en financiële zaken regelen voor onze klanten. Van het beheren van verzekeringen tot advies over een hypotheek.

Onze aanpak hierin is anders. Onze focus gaat verder dan uitstekende financiële diensten leveren tegen een scherpe prijs. Die leveren wij u sowieso. Wij doen meer, wij helpen u om uw persoonlijke doelen te realiseren. Dit vergt een andere aanpak met speciaal hiervoor ontwikkelde diensten.

Onze aanpak

Zodra u kiest voor Kremer & Partners als uw financieel adviseur, gaan we eerst luisteren naar wat u wil bereiken en kijken daarna naar wat u nu al hebt geregeld. Vervolgens maken we een plan dat we samen met u gaan uitvoeren. Dit doen we aan de hand van vijf stappen:

  1. We brengen uw doelen in kaart
  2. We zetten de zaken die u al hebt geregeld op een rij
  3. We geven u advies over aanpassingen en verbeteringen
  4. We regelen dat alle wijzigingen correct worden doorgevoerd
  5. Met afgesproken regelmaat hebben we contact met u om te kijken of er veranderingen zijn waardoor uw plan moet worden bijgesteld

Slim en transparant financieel advies

Omdat wij uw doelen als focus hebben, willen wij geen geld verdienen op basis van commissies en provisies over producten die wij adviseren en verkopen. We werken provisievrij.

Voor particulieren, ZZP-ers en bedrijven hebben wij meer dan 10 abonnementen ontwikkeld met daarin verschillende servicediensten. Van basis tot uitgebreid. U weet vooraf precies waar u aan toe bent.

Meer informatie

Wilt u uw doelen bereiken met slim financieel advies? Wilt u meer weten over onze nieuwe servicediensten en welke besparingen we voor u kunnen realiseren? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons.