Verzekeringen

Wij bieden een uitgebreid pakket wanneer het gaat om een particuliere verzekering.
 
Omdat er zoveel mogelijkheden zijn en iedere leefsituatie weer anders is, bekijken we graag samen met u welke verzekering het beste bij u past. Wij kunnen dan een privé-pakket op maat voor u samenstellen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

Recht & plicht

Heeft u een ander letsel of schade toegebracht?

Lees verder...

Wonen

Brand, storm, inbraak, waterschade, sneeuwdruk en hevige regenval kunnen ernstige schade veroorzaken aan uw woning. Met een woonhuisverzekering bent u verzekerd tegen de meest voorkomende risico’s.

Lees verder...

Vervoer

U bent wettelijk verplicht een verzekering af te sluiten tegen de schade die u met uw auto, motor of bromfiets aan anderen kunt toebrengen: de wettelijk aansprakelijkheidsverzekering (WA).

Lees verder...

Vrije tijd

Gaat tijdens uw vakantie onverhoopt iets mis, dan kan dat tot extra uitgaven leiden.

Lees verder...

Schademelding

Heeft u schade? Wat moet u doen? Bent u verzekerd via ons kantoor, neem dan direct contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen. (Wanneer u niet via ons verzekerd bent, meldt uw schade dan bij de betreffende verzekeraar). Voor schade zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Lees verder...

Zorg

Net als u zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering.

Lees verder...

Inkomen en gezondheid

Stel dat u door een ongeval nog maar beperkt of helemaal niet meer kunt werken. Dan zijn de wettelijke voorzieningen slechts een schrale troost. Door de juiste verzekering af te sluiten, kunt u de financiële gevolgen beperken.

Lees verder...

Leven

De kosten van een uitvaart kunnen al gauw oplopen en zijn vaak hoger dan verwacht. Niet iedereen heeft op het moment dat het zo ver is, voldoende geld om een uitvaart te kunnen betalen. Met een uitvaartverzekering kunt u uw nabestaanden deze zorg uit handen nemen.

Lees verder...