Leven

Uitvaart

Met een uitvaartverzekering zorgt u voor een financieel vangnet voor uw nabestaanden. Zo neemt u een deel van de zorgen van uw nabestaanden weg.

Uitgebreide uitvaartverzekering

De uitgebreide uitvaartverzekering dekt de voornaamste kosten bij overlijden. Bijvoorbeeld die van de auto die de kist vervoert en de volgauto’s, de kaarten en de diensten van de uitvaartverzorger. 
Daarnaast krijgen uw nabestaanden een vrij te besteden bedrag om uw extra wensen uit te voeren. Dit bedrag kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de lokale grafkosten of het aanschaffen van een grafsteen of sierurn.

Uitvaartverzekering in geld

De uitvaartverzekering in geld is volledig afgestemd op uw uitvaartwensen. Deze verzekering keert geld uit aan uw nabestaanden om uw uitvaart te betalen. De hoogte van deze uitkering bepaalt u zelf. Een polis afsluiten die bij u past? Klikt u dan hier. GUV heeft meer dan 100 jaar ervaring met het verzekeren van uitvaartkosten en zorgt ervoor dat uw nabestaanden de financiële middelen hebben uw persoonlijke wensen tot in detail uit te voeren. Aanvragen zijn alleen mogelijk met bemiddeling van een medewerker van Kremer & Partners. Naast GUV kunnen we ook zaken doen met de uitvaartverzekeraars DELA en Monuta.

Levensverzekering

Als u (of uw partner) overlijdt, is het fijn als uw nabestaanden geen financiële zorgen hebben. Een dierbare verliezen is immers als zwaar genoeg. Met een passende levensverzekering of overlijdensrisicoverzekering kunt u er voor zorgen dat uw nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan. Dat geeft een gerust gevoel.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen