Vrije tijd

Reisverzekering

Gaat tijdens uw vakantie onverhoopt iets mis, dan kan dat tot extra uitgaven leiden. Een doorlopende reisverzekering zorgt ervoor dat dergelijke voorvallen uw vakantie niet verpesten. Het uitgangspunt is altijd dekking van hulpverlening, bagage, geld & geldswaardig papier, logiesverblijven en extra uitgaven.

Met een doorlopende reisverzekering hoeft u niet steeds opnieuw een verzekering af te sluiten als u meerdere keren per jaar op reis gaat. Bovendien bent u al gauw voordeliger uit dan met verschillende losse reisverzekeringen. Welk pakket u ook kiest, u bent automatisch verzekerd voor extra reiskosten in dringende situaties en voor kosten door opsporing, repatriëring, ziekte en ongeval.

Zo kunt u gerust op reis!

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

Reisverzekering

Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Lees verder...

Bootverzekering

Wat is er heerlijker dan het anker te lichten en weg te varen met uw boot. Er zijn in Nederland veel recreatiemogelijkheden op het water. Een heerlijk tochtje op de Rijn of lekker zeilen op het IJsselmeer.

Lees verder...

Caravanverzekering

Uw caravan of vouwwagen is uw mobiele woning tijdens de vakantie. Het geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Een goede caravanverzekering beschermt deze vrijheid.

Lees verder...