Zakelijk

Als zakelijke klant heeft u in Kremer & Partners een betrouwbare partner. 
 
Onze goed opgeleide medewerkers zijn op de hoogte van alle ins- en outs op het gebied van schade en risico binnen uw branche. Ook wanneer u zelf geen overzicht meer heeft. Wanneer het complex wordt, beginnen wij het leuk te vinden. We gaan graag samen met u de uitdaging aan om de risico’s zo klein mogelijk te houden. 
 
Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft. We hebben een 24-uurs bereikbaarheidsdienst en proberen, indien mogelijk, u direct te helpen. Wij vullen geen formuliertjes in, maar zorgen ervoor dat u direct weer verder kunt met zaken die voor u belangrijk(er) zijn. Goed geregelde geldzaken noemen wij dat!

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

Pensioenen

Op het gebied van pensioenen veranderen de regels en de mogelijkheden continu. U wilt weten wat u moet doen om eerder te kunnen stoppen met werken?

Lees verder...

Ondernemersrisico’s

Voor u als ondernemer is het van belang dat uw ondernemersrisico's afgedekt zijn. Voor elk bedrijf is er een verzekering die past, wij helpen u graag deze in kaart te brengen. Hoe?

Lees verder...

Werkgeversrisico’s

Om uw risico’s als werkgever zoveel mogelijk te beperken bieden wij verschillende verzekeringen aan waarmee u uw werknemers kunt verzekeren.

Lees verder...

Verzuim

Ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers, u hoopt er zo min mogelijk mee te maken te krijgen. Maar wat als het toch gebeurt? Zorg dat u goed voorbereid bent en voorkom problemen.

Lees verder...