Voor overige risico’s

Hier vindt u de overige verzekeringen om ondernemersrisico's af te dekken.

Evenementenverzekering

Het organiseren van evenementen brengt altijd financiële risico’s met zich mee. Met een evenementenverzekering kunt u de verschillende risico's afdekken. 

De evenementenverzekering biedt standaard dekking voor de financiële risico's bij het organiseren van een evenement met de onkostendekking . Hieronder vallen de kosten van:

  • Afgelasting;
  • Uitstellen;
  • Onderbreken;
  • Voortijdige beëindiging.

Tentoonstellingsverzekering

Tijdens een expositie, tentoonstelling of beurs kunnen zich grote of kleine rampen voordoen; er kan brand uitbreken in de expositieruimte of er kunnen eigendommen uit uw beursstand worden gestolen. Maar ook tijdens het transport kan er iets misgaan. De tentoonstellingsverzekering dekt schade aan uw tentoongestelde zaken én aan uw stand. Zo verzekert u het risico van schade aan zowel de tentoongestelde zaken als de stand.

Doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering is speciaal bestemd voor zakenmensen die meerdere malen per jaar op reis gaan. Hierdoor bespaart u tijd en geld en bent u altijd verzekerd of het nu gaat om een zakenreis of om een particuliere reis. Voor chauffeurs is er een speciale reisverzekering.
 

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen