Verzuim

Als ondernemer heeft u te maken met ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers. Onze specialisten van De Verzuimeconoom helpen u graag bij het terugdringen van uw verzuimkosten. Door een proactieve houding kunnen wij ervoor zorgen dat uw zieke werknemers sneller weer aan het werk kunnen. Bovendien nemen wij u de administratieve beslommeringen uit handen. En zijn wij goed op de hoogte van de rechten en plichten van u als werkgever, maar ook van die van de werknemer.

Verzuimverzekering

Wij zijn volledig gespecialiseerd in verzuimverzekeringen. Als onafhankelijke deskundige vergelijken wij continu de polissen van alle belangrijke spelers in dit marktsegment. Op basis van uw bedrijfssituatie en vraag kunnen wij uit dit brede aanbod de ideale verzuimverzekering voor u selecteren.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

Bezava

Per 1 januari 2014 is de wet Bezava in werking getreden. Wet Beperking Ziekteverzuim Arbeidsongeschiktheid (BeZaVa). Dit houdt in dat werkgevers dan ook voor hun tijdelijke personeel een gedifferentieerde premie betalen. Door deze wet is de WGA en de ZW ingrijpend veranderd.

Lees verder...

Arbodienst

Een arbodienst helpt u als werkgever bij het opstellen en uitvoeren van een goed arbobeleid, zodat u aan de wettelijke arboverplichtingen voldoet.

Lees verder...