Werkgeversrisico’s

Om uw risico’s als werkgever zoveel mogelijk te beperken bieden wij verschillende verzekeringen aan waarmee u uw werknemers kunt verzekeren. Onze specialisten vertellen u graag of uw huidige verzekering voldoende dekking biedt. Wij bieden u optimale zekerheid tegen een scherpe prijs!
 
Wilt u een maatwerk offerte ontvangen?

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

Werknemersvoorzieningen

Goed personeel houdt u bij voorkeur lang vast. Een gezond werkklimaat met aandacht voor de wensen en ambities van uw mensen maakt u tot een aantrekkelijke werkgever.

Lees verder...

WGA eigen risicodragerschap

Als ondernemer betaalt u aan het UWV een gedifferentieerde WGA-premie voor uw werknemers. Deze premie wordt onder andere bepaald door het historisch verzuimpercentage in uw bedrijf en verschilt hierdoor per bedrijf en bedrijfstak. U kunt er ook voor kiezen om WGA eigen risicodrager te worden. U brengt het risico dan over naar een verzekeraar. Dit is in veel gevallen goedkoper.

Lees verder...

Ziektewet en WGA

Als ondernemer betaalt u aan het UWV een gedifferentieerde WGA-premie voor uw werknemers. Deze premie wordt onder andere bepaald door het historisch verzuimpercentage in uw bedrijf en verschilt hierdoor per bedrijf en bedrijfstak. U kunt er ook voor kiezen om WGA eigen risicodrager te worden. U brengt het risico dan over naar een verzekeraar. Dit is in veel gevallen goedkoper.

Lees verder...