Werknemersvoorzieningen

Goed personeel houdt u bij voorkeur lang vast. Een gezond werkklimaat met aandacht voor de wensen en ambities van uw mensen maakt u tot een aantrekkelijke werkgever. Een goed pensioen of een uitgebreide arbeidsongeschiktheidsverzekering dragen daaraan bij.

Wij kunnen voor uw werknemers de volgende werknemersvoorzieningen verzorgen.

Collectief pensioen

U wilt uw personeel een goed pensioen bieden, maar u wilt ook dat de kosten beheersbaar blijven. Op het gebied van collectieve pensioensvoorzieningen zijn er talloze mogelijkheden. Wij helpen u graag de pensioensvoorziening te kiezen die het beste bij uw bedrijfssituatie past. En ook blijft. Want de regelgeving verandert snel en wij zijn daarvan op de hoogte. Zodat wij u kunnen informeren en zodat u zeker weet dat uw pensioensvoorziening in orde is.

Collectieve ongevallen

Met een collectieve ongevallenverzekering zorgt u voor een eenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden van een medewerker na een ernstig ongeluk. De uitkering komt ten goede aan de verzekerde, zijn nabestaanden of aan u als werkgever; de keuze is aan u. U kunt kiezen voor een 24-uursdekking of één die alleen geldig is tijdens het werk, eventueel met een uitbreiding voor woon-werkverkeer.

Arbeidsongeschiktheid

WGA verzekering

Met de WGA-verzekering beperkt u de inkomensachteruitgang van een gedeeltelijk arbeidsongeschikte medewerker die een vervolguitkering krijgt en zijn verdiencapaciteit niet voldoende kan benutten. Deze verzekering vult de vervolguitkering aan tot 70% van het laatstverdiende loon, vermenigvuldigd met het arbeidsongeschiktheidspercentage. Het laatstverdiende loon waarop de vervolguitkering is gebaseerd is begrensd tot het maximum dagloon.

WIA Aanvullingsverzekering

Wilt u de financiële terugslag voor (gedeeltelijk) arbeidsongeschikte werknemers verder beperken? Dan kunt u bovenop de WGA-verzekering kiezen voor de WIA-aanvullingsverzekering. Deze verzekering keert 10% van het laatstverdiende loon uit bovenop de uitkering van een eventuele andere afgesloten verzekering. Ook hier is het laatstverdiende loon begrensd tot het maximum dagloon.

WIA Excedentverzekering

Hebt u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikte werknemers met een inkomen boven het maximum dagloon? Kies dan voor de WIA-excedentverzekering. Hiermee kunt u het deel van het inkomen dat boven het maximum dagloon ligt aanvullen tot 70 of 80% van het laatstverdiende loon.

Collectieve ziektekosten

Voor hun ziektekostenverzekering kunt u uw medewerkers een interessante aanbieding doen door middel van een collectieve ziektekostenverzekering. Uw medewerkers ontvangen zo dezelfde dekking tegen een veel lagere premie. Dit is al mogelijk vanaf 2 werknemers! Voor elk bedrijf hebben we een passende collectieve ziektekostenverzekering. U kunt uw werknemers laten profiteren van aantrekkelijke kortingen en de ruime keuze in onze aanvullende pakketten. Hiermee bieden we u als werkgever, maar ook de werknemer voordelen.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen