Uw vertrouwde gezichten in een ander jasje

Zoals u wellicht weet is assurantiekantoor Kremer & Partners in Aalten al sinds 2014 onderdeel van Heilbron Assurantiën uit Doetinchem.

Eén sterke naam: Heilbron

Eén organisatie betekent voor ons één naam en daarom zal Kremer & Partners vanaf 1 oktober 2018 haar naam wijzigen in Heilbron. “We krijgen een nieuw jasje, maar ons vertrouwde team, de persoonlijke benadering én onze betrokkenheid blijven als vanouds. Ook de RegioBank dienstverlening zal ongewijzigd worden voortgezet” aldus Erik Hartjes, adviseur bij Kremer & Partners. 

Contactgegevens

Ons telefoonnummer, 0543-47 27 03, blijft gelijk. Wel zal ons emailadres wijzigen in een Heilbron e-mailadres, te weten aalten@heilbron.nl. Daarnaast kunt u gewoon blijven binnen lopen bij ons kantoor aan de Herenstraat 25-27 in Aalten, waar Gerard Jansen, Erik Hartjes en Monique Berkelder voor u klaar staan.

Landelijk opererend, maar lokaal geworteld

Heilbron uit Doetinchem bestaat al sinds 1932 en heeft inmiddels naam gemaakt in de hele regio. Met kantoren in het oosten en westen van het land levert de organisatie naast verzekeringen ook diensten op het gebied van hypotheken en makelaardij. Met een team van deskundige medewerkers maakt dit Heilbron een totaal ‘ontzorger’ op het gebied van financiën.

Trots op onze nieuwe naam

“De meeste relaties weten dat wij al jaren onderdeel zijn van Heilbron. Hier zijn we altijd transparant in geweest. Wij zijn trots op onze nieuwe naam en blijven ons met ons vertrouwde team 100% inzetten”, geeft een enthousiaste Erik Hartjes aan. 

Heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op 0543-47 27 03, wij beantwoorden deze graag!

 


Terug naar het nieuwsoverzicht