Werken bij

Kremer & Partners, onderdeel van Heilbron Groep, is met regelmaat op zoek naar nieuwe talenten. Werken bij Kremer & Partners betekent werken in een jong en dynamisch, enthousiast team met volop mogelijkheden tot doorgroei en specialisatie.

Heilbron Groep

Achter het succes van de Heilbron Groep staat een team van ruim 130 enthousiaste professionals. Wij werken samen niet alleen hard, maar ook vieren wij samen alle successen. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning en vitaliteit. Zo bieden wij aan om twee keer per week na werktijd samen te sporten. Want een fitte werknemer is een gelukkige werknemer. Heilbron Groep zou Heilbron Groep niet zijn als er geen personeelsfeestjes werden gegeven. Zo kunnen we stellen dat wij de meest uitbundige feesten kunnen geven in de regio! Typische Achterhoekse gezelligheid noemen we dat.

Kernwaarden

Binnen onze organisatie leven vier kernwaarden. Dit zijn persoonlijk, ondernemend, deskundig en betrouwbaar. Deze kernwaarden houden in dat er een keer koffie gehaald wordt voor elkaar, afspraken worden nagekomen, het zien van kansen en hierop inspelen, vakkennis op de hoogte houden en oprecht en eerlijk zijn tegen elkaar.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Heilbron Groep. Uw partner op het gebied van financiële dienstverlening én risicomanagement. Heilbron Assurantiën, Mandaat Assuradeuren, Mandaat Diensten, De Verzuimeconoom, De Pensioeneconoom en Kremer & Partners vormen samen éen sterk team genaamd Heilbron Groep. Wij zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in te nemen in de verzekeringsmarkt en tevens koploper te zijn met betrekking tot de financiële dienstverlening. Met ruim 120 collega’s werken wij elke dag aan het ‘zéker weten, zéker leven’. 

Wie zijn de organisaties binnen de Heilbron Groep? Kijk dan op onze WerkenBij-website. Ook voor alle openstaande vacatures en een glim van onze organisatie kan je terecht op de website.